Coatings

Vanaf €600

Een coating detail biedt een uitstekende bescherming aan het lakwerk voor jaren.

Deze lakcoating biedt alleen maar voordelen. Het lakwerk wordt water- en vuilafstotend, beter bestand tegen chemische invloeden en UV-invloeden, het wordt ook krasvaster en er is een aanzienlijke toename in glans.

Bij deze behandeling is het uitermate noodzakelijk dat we het lakwerk in perfecte staat brengen. Dit doen we door te polijsten in verschillende stappen om o.a. waskrassen, swirls, hologrammen en andere beschadigingen weg te werken.

Na het polijsten wordt de auto terug gewassen en grondig ontvet om een goede aanhechting van de coating te bekomen.
Bij het aanbrengen van de coating worden uitsluitend ALTIJD nieuwe microvezeldoeken en pads gebruikt voor een perfect resultaat.

Vervolgens wordt deze helemaal infrarood gedroogd om het uithardingsproces te versnellen.

Ook velgen, glas en leder kunnen we voorzien van een coating.

BC-04

Een coating die de voordelen van de originele Pure Liquid Glass coatings combineert met de hoogste kwaliteit nano-grade titanium.

BC-05

De Modesta Flagship is gebaseerd op een driedimensionaal moleculair raamwerk en vormt een zeer duurzame heldere glascoating op de lak

BC-X

Het nieuwste product, de unieke samenstelling van BC-X zal de glans, glinstering en algehele uitstraling van uw voertuig verbeteren.

BC-06

Het wordt aangebracht met een spuitpistool en is hittebestendig tot 1.300°C, voldoende om velgen te beschermen tegen brandend hete remstof.

BC-M

Een coating speciaal ontworpen voor matte en satijnen oppervlakken. Het kan droog worden aangebracht en een verwachte duurzaamheid heeft van 3-10 jaar.

EPC

Een unieke mix van ingrediënten die ongecoate kunststof onderdelen van auto's en andere voertuigen herstelt door saturatie en kleurdiepte toe te voegen.

EGC

Een zorgvuldig samengestelde mix van silica-harsen die een microscopische hydrofobe laag toevoegen aan het oppervlak van de buitenruit van motorvoertuigen.

Private Label

Private Label is het neusje van de zalm van Modesta. Het combineert de voordelen van zowel organische als anorganische technologieën en levert daardoor een ongekende glans, bescherming, weerstand en zelfreinigend effect.

Ben jij de volgende gelukkige?

Zit je nog met wat vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan nu even contact met ons op!