Honda Civic Type R

Onder het motto, "Het moet niet altijd een supercar zijn". Hoewel dit bommetje menig supercars het schaamrood op de wangen kan geven op circuit. Ook deze Hot Hatch had wat liefde nodig zei de eigenaar. Na een bezoekje aan ons en een controle van het lakwerk hebben we besloten in overleg met de klant om over te gaan tot een behandeling met 1 laag coating. 

Onder de lampen in onze atelier werden er nog meer defecten zichtbaar die we weggewerkt door te polijsten in meerdere stappen totdat we zelf tevreden waren over het resultaat, na polijsten is de gehele auto grondig gewassen en ontvet zodat we de coating konden aanbrengen. Infrarood drogen is een belangrijke stap die we ALTIJD doen voor een betere aanhechting aan de lak. De velgen moesten we niet behandelen met een coating, maar deze hebben we toch van de wagen gehaald voor een grondige reiniging vooral aan de binnenzijde. Deze Honda is nu jaren beschermd en kan gaan pronken op onze Belgische wegen.

Wij bij RSTB Car Detailing bieden autodetailing en coatings aan van de beste prijs-kwaliteitverhouding, ondersteund door 12 jaar ervaring. 

VOLG ONS!

Copyright © 2023 RSTB Car Detailing - Alle Rechten Voorbehouden

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close